Loi 17/2008, du 3 octobre, de la sécurité sociale · bopa.mca.ad
LoiArticle 101
Traduction réalisée par intelligence artificielle, à titre informatif. Seul le texte catalan publié au BOPA fait foi. Texte catalan · texte disponible uniquement en catalan
Pas encore en vigueur. Entre en vigueur le 01/11/2009: le texte est affiché tel qu'il entrera en vigueur.
Article 101
Cotització de les persones que realitzen una activitat econòmica per compte propi
1. Les cotitzacions de les persones que realitzen una activitat per compte propi les satisfà directament la persona interessada.
2. La base de cotització és el salari global mensual mitjà cotitzat pel conjunt de les persones assalariades a la Caixa Andorrana de Seguretat Social de l'any natural immediatament anterior.
3. El percentatge de cotització és del 10%.
Art. 101 de la Loi 17/2008, du 3 octobre, de la sécurité sociale, dans sa rédaction en vigueur au 27/10/2008.
Lien permanent : https://bopa.mca.ad/fr/llei/17-2008/art-101?data=2008-10-27
Citation de travail établie à partir du texte consolidé (non officiel) : pour un écrit, vérifiez-la dans le BOPA.
Doctrine et jurisprudence qui le citent (en catalan) (1) lien automatique
- Consulta vinculant en relació a la tributació de les rendes percebudes per un soci-administrador únic.
· Consulta vinculant (Tributs) · 2016-05-11 · méthode : article d'una llei citada abans en el document
«…7/2008, del 3 d’Octubre, de la Seguretat Social (en endavant, Llei de la CASS), article 101, compleix amb les obligacions de cotització segons les normes aplicables a les persones que realitzen una activitat per…»
Enllaç trobat automàticament perquè el document cita aquest article (el mètode indica com s'ha identificat la llei); cal comprovar-ne la pertinença.